Με εμπειρία πλέον των 30 ετών το βαφείο αυτοκινήτων Πανάρετος – Κούρκουλος προσφέρει άριστες υπηρεσίες ολικής βαφής (εξωτερική ή/και εσωτερική βαφή) με τα καλύτερα υλικά και τις καλύτερες προδιαγραφές.

Αναλαμβάνουμε και τοπικές βαφές μαζί με όλες τις προκλήσεις που τις συνοδεύουν. Υπάρχουν περιπτώσεις που χρείαζεται να γίνει μερική τοπική βαφή και γιατί δεν συντρέχουν λόγοι ολικής βαφής καθώς και για λόγους οικονομίας χρήματος και χρόνου.

Σε κάθε περίπτωση το βαφείο Πανάρετος – Κούρκουλος θα σας συμβουλέψει και θα σας προτείνει το καλύτερο δυνατό τρόπο επισκευής του οχήματος σας.

Το γυάλισμα – κέρωμα αυτοκινήτου αποτελεί πολύ σημαντική εξειδικευμένη εργασία συντήρησης του χρώματος του αυτοκινήτου. Καθότι εξειδικευμένη πρέπει να γίνεται από επαγγελματίες και με τα σωστά εργαλεία και υλικά τα οποία πρέπει να είναι πιστοποιημένα για την αποτελεσματικότητά τους.

Το βαφείο Πανάρετος – Κούρκουλος αναλαμβάνει το ολικό γυάλισμα – κέρωμα του αυτοκινήτου σας με σκοπό την προστασία από την υπερυώδη ακτινοβολία αλλά και την ανάκτηση της χαμένης γυαλάδας (“κόψιμο” χρώματος) από την πάροδο του χρόνου αλλά και την έκθεση στον ήλιο.

Επικοινωνείστε μαζί μας για μία προεκτίμηση κόστους.

We will remove the haze and yellowing from sun and dirt and restore your car headlight to like-new conditions.

 

 

Με την υπογραφή μια απλής εξουσιοδότησης, το βαφείο Πανάρετος – Κούρκουλος  αναλαμβάνει όλη την επικοινωνία με την ασφαλιστική σας εταιρεία και τον αρμόδιο πραγματογνώμονα που έχει οριστεί για την υπόθεση, εισπράττει το κόστος της επιδιόρθωσης κατευθείαν από την ασφαλιστική εταιρεία και σας γλυτώνει από κάθε γραφειοκρατική διαδικασία και οικονομική επιβάρυνση.