Με εμπειρία πλέον των 30 ετών το βαφείο αυτοκινήτων Πανάρετος – Κούρκουλος προσφέρει άριστες υπηρεσίες ολικής βαφής (εξωτερικής ή/και εσωτερικής βαφής) με τα καλύτερα υλικά και τις καλύτερες προδιαγραφές.

Το βαφείο αυτοκινήτων Πανάρετος – Κούρκουλος είναι εξοπλισμένο με τα πιο σύγχρονα και πιστοποιημένα panel αποχρώσεων (δειγματολόγια χρωμάτων φτιαγμένα στο χέρι για όλες τις μάρκες αυτοκινήτων) καθώς και υπερσύγχρονη μηχανή μίξης υδατοδιάλυτων χρωμάτων της εταιρείας Sikkens Akzo Nobel.

Ως εκ τούτου εγγυόμαστε 100% την πιστότητα της απόχρωσης ακόμα και για μεμονωμένες επισκευές.

Επίσης αναλαμβάνουμε τοπικές βαφές μαζί με όλες τις προκλήσεις που τις συνοδεύουν. Υπάρχουν περιπτώσεις που χρειάζεται να γίνει μερική τοπική βαφή γιατί δεν συντρέχουν λόγοι ολικής βαφής καθώς και για λόγους οικονομίας χρήματος και χρόνου.

Αναλαμβάνουμε επισκευή από:

  • Γρατζουνιές, γδαρσιές
  • Θάμπωμα χρώματος – βερνικιού
  • Ξεφλούδισμα χρώματος – βερνικιού (“κάψιμο”)
  • Βαθουλώματα από χαλάζι κλπ
  • Λάθος απόχρωση από προηγούμενη επαναβαφή
  • Σκουριές

Σε κάθε περίπτωση το βαφείο Πανάρετος – Κούρκουλος θα σας συμβουλέψει και θα σας προτείνει το καλύτερο δυνατό τρόπο επισκευής του οχήματος σας.

Αναλαμβάνουμε τοπικές βαφές μαζί με όλες τις προκλήσεις που τις συνοδεύουν. Υπάρχουν περιπτώσεις που χρείαζεται να γίνει μερική τοπική βαφή και γιατί δεν συντρέχουν λόγοι ολικής βαφής καθώς και για λόγους οικονομίας χρήματος και χρόνου.

Σε κάθε περίπτωση το βαφείο Πανάρετος – Κούρκουλος θα σας συμβουλέψει και θα σας προτείνει το καλύτερο δυνατό τρόπο επισκευής του οχήματος σας.

Το γυάλισμα – κέρωμα αυτοκινήτου αποτελεί πολύ σημαντική εξειδικευμένη εργασία συντήρησης του χρώματος του αυτοκινήτου. Καθότι εξειδικευμένη πρέπει να γίνεται από επαγγελματίες και με τα σωστά εργαλεία και υλικά τα οποία πρέπει να είναι πιστοποιημένα για την αποτελεσματικότητά τους.

Το βαφείο Πανάρετος – Κούρκουλος αναλαμβάνει το ολικό γυάλισμα – κέρωμα του αυτοκινήτου σας με σκοπό την προστασία από την υπερυώδη ακτινοβολία αλλά και την ανάκτηση της χαμένης γυαλάδας (“κόψιμο” χρώματος) από την πάροδο του χρόνου αλλά και την έκθεση στον ήλιο.

Επικοινωνείστε μαζί μας για μία προεκτίμηση κόστους.

Σύμφωνα με Ευρωπαική κοινοτική οδηγία, όλες πλεον οι αυτοκινητοβιομηχανίες κατασκευάζουν τα φανάρια των αυτοκινήτων από πλαστικά υλικά με αποτέλεσμα μετά από μερικά χρόνια λόγω της έκθεσης τους στις ακτίνες του ηλίου να “θαμπώνουν” και να κιτρινίζουν μειώνοντας δραστικά την ορατότητα κατά την νυχτερινή οδήγηση. Η θαμπάδα/θόλωμα οφείλεται στο φαινόμενο του πολυμερισμού του πλαστικού των φωτιστικών σωμάτων από την ηλιακή ακτινοβολία.

Το βαφείο Πανάρετος – Κούρκουλος αναλαμβάνει το ξεθαμπώμα των φαναριών του αυτοκινήτου σας στην σχεδόν αρχικής τους κατάσταση, αποφεύγωντας την αγορά νέων φαναριών.

Με την υπογραφή μια απλής εξουσιοδότησης, το βαφείο Πανάρετος – Κούρκουλος  αναλαμβάνει όλη την επικοινωνία με την ασφαλιστική σας εταιρεία και τον αρμόδιο πραγματογνώμονα που έχει οριστεί για την υπόθεση, εισπράττει το κόστος της επιδιόρθωσης κατευθείαν από την ασφαλιστική εταιρεία και σας γλυτώνει από κάθε γραφειοκρατική διαδικασία και οικονομική επιβάρυνση.