Το βαφείο

Η ιστορία μας

1978: Ο Γιάννης Πανάρετος του Χρήστου ανοίγει στην περιοχή Ποταμός (δίπλα από το ποτάμι) ένα από τα πρώτα βαφεία αυτοκινήτων στην Κέρκυρα. Το βαφείο αυτό υπήρξε πηγή έμπνευσης & εμπειρίας για πολλούς επαγγελματίες του χώρου.

1998: Είκοσι χρόνια μετά την οικογενειακή παράδοση αναλαμβάνει να συνεχίσει ο Χρήστος Πανάρετος, γιος του Γιάννη με πολυετή ήδη δραστηριότητα στο χώρο, μεγαλωμένος κυριολεκτικά μέσα σε βαφεία και βοηθώντας από μικρή ηλικία την οικογενειακή επιχείρηση καλοκαίρια και αργίες.

2001: Το βαφείο μεταφέρει την έδρα του σε νέες σύγχρονες εγκαταστάσεις στην Εθνική Παλαιοκαστρίτσας 78 και σε μεγαλύτερο χώρο και ο Χρήστος Πανάρετος συμπράττει με τον Γιώργο Κούρκουλο, στενό συνεργάτη της οικογένειας από τα πρώτα χρόνια.

Σήμερα: Το βαφείο Πανάρετος – Κούρκουλος εξοπλίζεται διαρκώς με σύγχρονα εργαλεία και τεχνογνωσία μέσα από διαρκή εξειδικευμένη εκπαίδευση και σεμινάρια. Η εμπειρία μας στο χώρο μας δίνει την δυνατότητα να μπορούμε να πούμε με σιγουρία, ότι διαθέτουμε την τεχνογνωσία να ανταποκριθούμε σε οποιάδήποτε πρόκληση αφορά τη βαφή αυτοκινήτου και όχι μόνο.